Logo.png       Velkommen til Nees-Bøvling-Lemvig Jagtforenings hjemmeside.

Med hjemmesiden vil vi løbende holde såvel medlemmer som alle andre interesserede orienteret om foreningen gennerelt, bestyrelse, samarbejdsrelationer m.m. Men ikke mindst de aktiviteter der foregår i foreningen. Du får overblik ved at kigge på oversigten øverst på siden, og som medlem er du naturligvis velkommen til at deltage.
Foreningen er tilknyttet Danmarks Jægerforbund og som medlem er du dermed en del af jægerfælleskabet i Danmark.

jagthornhjemmeside.jpg

AfLYSNING

Forenings jagt søndag, den 31. januar 2021
Kl. 9.00. Er aflyst, Pga. Covid-19

UDSAT

Opstart af flugtskydning sæsongen 2021 lørdag, den 6. februar
Er udsat på ud bestemt tid. Pga. Covid-19

Generalforsamling Den.  9. februar

Generalforsamling Den.  9. februar Kl. 19.30 afholdes som planlagt hvis Corona ikke sætter en stopper for det

Følg med her eller på Facebook for nye oplysninger.

M.v.h.

Bestyrelsen

Djf nyheder
23. jan. 2021
Miljøstyrelsen standser med øjeblikkelig virkning tilladelser til indfangning af fasaner.
22. jan. 2021
MEP'er Christel Schaldemose er ærgerlig over sammenligning af jagt og minedrift. Beslutninger om Danmarks natur skal træffes på Christiansborg - ikke i Bruxelles.
22. jan. 2021
1. februar kl. 19.00 kan du blive klogere på natur- og vildtpleje i landbrugslandet. Deltag i webinaret hjemme fra stuen. Se også vores opdaterede folder på området.