Logo.png       Velkommen til Nees-Bøvling-Lemvig Jagtforenings hjemmeside.

Med hjemmesiden vil vi løbende holde såvel medlemmer som alle andre interesserede orienteret om foreningen gennerelt, bestyrelse, samarbejdsrelationer m.m. Men ikke mindst de aktiviteter der foregår i foreningen. Du får overblik ved at kigge på oversigten øverst på siden, og som medlem er du naturligvis velkommen til at deltage.
Foreningen er tilknyttet Danmarks Jægerforbund og som medlem er du dermed en del af jægerfælleskabet i Danmark.

jagthornhjemmeside.jpg

I den kommende tid kan der opleves skydninger udenfor normale skydetider. Det skyldes støjmålinger pga. sag anlagt af naboer. Se evt. mere her under.

støjmåling...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Djf nyheder
11. jul. 2024
Over de sidste 20-30 år har vi ikke koncentreret os om, hvordan det så ud under havoverfladen. Resultatet er, at miljøet i de kystnære områder er presset i bund.
9. jul. 2024
Landsskuet i Herning er en gylden mulighed for at møde familien Danmark og komme i dialog med dem, som til syvende og sidste afgør, om vi andre fortsat kan gå på jagt. Den opgave er kreds 2 sig helt bevidst om.
9. jul. 2024
Stål er uden diskussion det mest dominerende haglmateriale i dag, men bismuth har fået en plads også, og der findes flere materialer.