Logo.png       Velkommen til Nees-Bøvling-Lemvig Jagtforenings hjemmeside.

Med hjemmesiden vil vi løbende holde såvel medlemmer som alle andre interesserede orienteret om foreningen gennerelt, bestyrelse, samarbejdsrelationer m.m. Men ikke mindst de aktiviteter der foregår i foreningen. Du får overblik ved at kigge på oversigten øverst på siden, og som medlem er du naturligvis velkommen til at deltage.
Foreningen er tilknyttet Danmarks Jægerforbund og som medlem er du dermed en del af jægerfælleskabet i Danmark.

jagthornhjemmeside.jpg

I den kommende tid kan der opleves skydninger udenfor normale skydetider. Det skyldes støjmålinger pga. sag anlagt af naboer. Se evt. mere her under.

støjmåling...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Djf nyheder
17. jun. 2024
Nu skal EU's medlemslande indføre naturgenopretning på 20 procent af deres arealer til lands og til vands, og det er gode nyheder. Også for de danske jægere.
17. jun. 2024
Tre nye rapporter sætter fokus på biodiversitets- og klimakrisen. Det økonomiske tab ved ikke at handle vil langt overstige omkostningerne til beskyttelse og genopretning.
17. jun. 2024
Hvordan ser livet og vegetationen ud i rabatten rundt omkring en ganske almindelig dansk markvej, når blot man lader den være i fred? Se filmen her.