Logo.png       Velkommen til Nees-Bøvling-Lemvig Jagtforenings hjemmeside.

 
Med hjemmesiden vil vi løbende holde såvel medlemmer som alle andre interesserede orienteret om foreningen gennerelt, bestyrelse, samarbejdsrelationer m.m. Men ikke mindst de aktiviteter der foregår i foreningen. Du får overblik ved at kigge på oversigten øverst på siden, og som medlem er du naturligvis velkommen til at deltage.
Foreningen er tilknyttet Danmarks Jægerforbund og som medlem er du dermed en del af jægerfælleskabet i Danmark.

 jagthornhjemmeside.jpg

I den kommende tid kan der opleves skydninger udenfor normale skydetider. Det skyldes støjmålinger pga. sag anlagt af naboer. Se evt. mere her under.

støjmåling... 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Generalforsamling tirsdag, den 6. februar 2024 kl. 19.30. 

Der er spisning før gen.f. kl. 18.30. Tilmelding til spisning senest tirsdag, den 30. januar 2024 på mail: janjuulchr@gmail.com   

 

 

 

 

Djf nyheder
29. sep. 2023
Jagten på edderfugl går ind den 1. oktober, men husk at være OBS på fredninger visse steder. Se kortet og få overblik her.
28. sep. 2023
DJ inviterer medlemmerne til møder om vildtforvaltning og jagttidsrevision. Hen over efteråret afholdes der møder i alle kredse. Se datoer og dagsorden her og tilmeld dig nu.
28. sep. 2023
Miljøstyrelsen har lanceret en ny og opdateret hjemmeside. Enkelte steder er der dog fortsat mangler, og DJ er i dialog med styrelsen om optimal kommunikation til alle jægere.

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes